Beskrivelse
Serveringsforslag
Solbær og rødbede kan spises med god fløde eller lakridsis, bærsorbet eller bare friske bær og måske ristede mandler.
Råvarer
Vores solbær og rødbede dessert er smagt til med lakrids. Lavet på base af hvid chokolade med solbær, rødbedejuice og lidt lakrids.
Historien bag retten
Vi elsker solbær, og sammen med rødbede og lakrids bliver det en unik kombination af både et af de mest intense bær vi har i danmark og en af de mest smagfulde rodfrugter.
Nr 77 Er til ære for George Benson som er jazzsanger og jazz/pop guitarist. Han har den blødeste smør stemme og har i sin tid i Jazzuniverset bl.a. spillet med Miles Davis.
Ingredienser
Hvid chokolade*((kakaosmør 32,6%*), rørsukker*, SØDMÆLKSPULVER / HELMJÖLKSPULVER*, SOJALECITHIN / SOJALECITIN*), SMØR*, ÆG*, solbær*, sukker*, rødbedesaft*, lakridspulver*, citronsaft*
. *=økologisk
Allergener er fremhævet
Holdbarhed
Retterne holder sig længe i køleskabet. Henkogningen gør, at retterne kan holde sig længe, uden brug af konserveringsmidler og andre numre. Vi oplever at retterne, ofte er gode efter bedst før datoen. Vi garanterer altid 30 dages holdbarhed ved levering. Så er der nem og hurtig dessert.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.