Beskrivelse
Creme Brulee Serveringsanbefaling
Drys et jævnt lag sukker på din Creme Brulee (gerne rørsukker) og brænd med gasbrænder til formålet.
OBS! Brænd ikke med brænderen direkte på glasset da der kan være risiko for at det knuses.
Måske et glas ungt sauternes.
Råvarer
Vores bruger økologiske bourbon vanilje.
Historien bag retten
Der findes næsten ikke en mere klassisk dessert i Frankrig. Om end det halve af Europa gør krav på dessertens oprindelse. Sikkert er det dog at, første gang den optræder i en fransk kogebog fra 1691. Vi har lavet vores på samme opskrift, som da vi arbejdede på diverse restauranter.
Nr. 58 Er til ære for Chet Baker der blev 58 år. Han havde ligesom retten et hårdt ydre, men når først skallen er knækket, gemmer der sig en fløjlsblød sødme alle kan samles om.
Ingredienser
57% fløde 38%*, sødmælk*, æggeblommer*, sukker*, 0,3 % Bourbon vanille*. *=økologisk
Allergener er fremhævet.
Holdbarhed
Retterne holder sig længe i køleskabet. Henkogningen gør, at retterne kan holde sig længe, uden brug af konserveringsmidler og andre numre. Vi oplever at retterne, ofte er gode efter bedst før datoen. Vi garanterer altid 30 dages holdbarhed ved levering. Så er der nem og hurtig aftensmad.
Næringsindhold pr. 100g
Energi (kj/kcal) | 1244/297 |
Fedt | 26,6g |
Heraf mættede fedtsyrer | 15,5g |
kulhydrat | 11,1g |
Heraf sukkerarter | 11,1g |
protein | 4,2g |
salt | 0,1g |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.