Beskrivelse
Tilberedning
Mikroovn: 1-3 min. uden låg på 900w – afhængig af den ønskede temperatur.
Gryde: Bouillabaisse opvarmes ved jævn varme under omrøring, til den temperatur du ønsker.
Åben glasset ved at hive vandret ud i gummisnippen mens du holder forsigtigt på låget.
Serveringsforslag og forslag til drikke
Bouillabaisse suppen kan sagtens spises som der er, men tilbereder du din yndlings fisk og skaldyr nænsomt i suppen vil smagen og duften af Provence for alvor brede sig i køkkenet.
Råvare
Vores bouillabaisse er lavet på gode grøntsager, top kvalitets safran fra Spanien og ikke mindst vores egen fiskebisque.
Historien bag retten
Bouillabaisse er navnet på berømte fiskesuppe, der i Marseille laves af råvarer fra det lokale fiskemarked. Oprindelig var det fiskernes enkle ret, som blev lavet af de fisk som fiskerne havde til overs fra markedet, men med tiden har resten af verden fået smag for denne geniale ret. Man siger at der skal mindst 3 slags fisk eller skaldyr i en bouillabaisse. Vi har ikke sparet på pighvarben i suppen, så for at overholde ”reglen” mangler der kun prikken over i’et.
Nummer 16 er til ære for Jean Baptiste ”Django” Reinhardt, der har fødselsdag d. 16. maj. Kongen af sigøjnerjazz og kryddert og kulørt som bouillabaisse.
Ingrediensliste
37 % Fiskefond (65 % vand, fiskeben, hvidvin (sulfitter), løg*, gulerod*, porre*, smør*, hvidløg*, krydderier), hakkede tomater*, løg*, olivenolie*, appelsinjuice*, fennikel*, hvidløg*, salt, safran 0,1% og krydderier*. *=økologisk
Allergener er fremhævet.
Holdbarhed
Retterne holder sig længe i køleskabet. Henkogningen gør, at retterne kan holde sig længe, uden brug af konserveringsmidler og andre numre. Vi oplever at retterne, ofte er gode efter bedst før datoen. Vi garanterer altid 30 dages holdbarhed ved levering. Så er der nem og hurtig aftensmad.
Næringsindhold pr. 100 g.
|
326/78 |
|
4,0g |
|
0,8g |
|
4,7g |
|
2,9g |
|
4,1g |
|
0,9g |
Selv om du har travlt, og ikke altid har tiden til at købe ind og lave mad, skal du og din familie stadig have noget godt at spise. Vi har valgt de bedste råvarer, med fokus på dyrevelfærd, økologi og smagen. Du skal kun varme og anrette, vi har gjort resten. Vi bruger ikke tilsætningsstoffer, kun varmen ved tilberedning. Kulde ved nedkølingen, samt emballering på glas, som sørger for den lange holdbarhed. Mad skal laves rigtigt fra bunden og du kan smage forskellen. MattssonNielsen er mad med omhu og omtanke, så al smag og konsistens kommer til udtryk. Vi er stolte af vores håndværk og glæden ved at lave maden rigtigt.
Når du er ude og handle, kan du finde også vores mad i udvalgte Meny butikker, Magasin og andre forretninger. Se vores forhandlerliste her.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.