Beskrivelse
Tilberedning
Boller i Karry i mikroovn: Varmes uden låg på 900w i 2 gange 3 min. Tag efter 3 minutter retten ud af mikroovnen og rør i glasset og giv retten 3 minutter mere. OBS!: Glasset bliver meget varmt!
Boller i Karry i gryde: varm ved jævn varme under omrøring til retten er dampende varm.
Åben glasset ved at hive vandret ud i gummisnippen mens du holder forsigtigt på låget.
Serveringsforslag og forslag til drikke
Server med vores økologiske Jasminris No.6, lidt friske æble stykker på retten
evt lidt marineret spidskål a part og et godt glas øl eller æblemost til.
Råvare
Vores svinekød kommer fra Grambogård, som er et lille, selvstændigt fynsk slagteri. De brænder for det de laver og landmændene som leverer dyrene gør det samme. Grambogård har i snart mange år begejstre restaurantbranchen med høj kvalitet og højt dyrevelfærd. Vi er glade for dem som samarbejdspartner, da kvalitet, filosofi og smag forenes på bedste vis.
Historien bag retten
Boller i karry er en af dansk hverdagsklassiker. Vi laver vores med sauce af sødmælk og ikke som traditionen byder af kogevandet fra bollerne. Det giver et mere cremet og fyldigt udtryk.
Masser af smag, karry, æble og godt håndværk.
Nr. 23 er en hyldest til Master Fatman. En dansk klassiker, der har fyldt os med kærlighed og lyst til livet lige så længe vi kan huske.
Ingredienser
44% fars* (20% svinekød fra velfærdsgris*, sødmælk*, løg*, æg*, hvedemel*, salt, krydderier*) 56% karrysovs* (45% sødmælk*, løg*, hvedemel*, smør*, krydderier*, salt, æblecidereddike*). *=Økologisk.
Allergener er fremhævet.
Holdbarhed
Retterne holder sig længe i køleskabet. Henkogningen gør, at retterne kan holde sig længe, uden brug af konserveringsmidler og andre numre. Vi oplever at retterne, ofte er gode efter bedst før datoen. Vi garanterer altid 30 dages holdbarhed ved levering. Så er der nem og hurtig aftensmad.
Næringsindhold pr. 100 g.
|
530/127 |
|
6,9g |
|
3,2g |
|
7,7g |
|
3,1g |
|
8,3g |
|
1,0g |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.