Privatlivspolitik

Disse e-handelsbetingelser  og Privatlivspolitik gælder for alle køb og almindelig brug, foretaget på hjemmesiden www.mattssonnielsen.dk ,

som ejes og drives af MattssonNielsen I/S, CVR.: 38785494, rugmarken 10 bygn. 9, 3650 Ølstykke

Vi anbefaler, at du læser disse e-handelsbetingelser grundigt igennem. Ved accept af betingelserne giver du også dit samtykke til, af MattssonNielsen må kontakte dig i et serviceærinde og følge op på din oplevelse med dit MattssonNielsen-køb.

Handelsbetingelser:

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

LEVERING & FRAGT

BESTILLING

BETALING

RETURRET

REKLAMATIONSRET

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

PERSONDATA POLITIK

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

GENERELT

  • Levering og fragt

MattssonNielsen leverer web-ordrer og menukassen på tirsdage. Du skal bestille senest klokken 23.59 søndag aften for levering følgende tirsdag.

Weekendkassen leveres fredag. Du skal bestille senest klokken 23.59 onsdag aften for levering følgende fredag.

Lagerstatus kan du se på alle varer på shoppen og i indkøbskurven. Når lagerstatus som er angivet med “På lager” betyder det, at varen er på lager, og kan afsendes. Alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Fleksibel levering!

Alle forsendelse, ved køb over 600 kr. er gratis.

Der tilbydes levering dør til dør, med vores egen chauffør eller via vores transportpartner.

Erhvervsadresse

Få leveret pakken på din arbejdsplads. Husk at notere i hvilken afdeling, eller hvor pakkemodtagelsen findes.

Privatadresse

Få leveret pakken derhjemme. Du kan skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar, særligt ved aflåste opgange.

MattssonNielsen leverer ikke til ikke-bro faste øer.

  • Bestilling

Hos MattssonNielsen kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@matnil.dk  Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Når du handler med MattssonNielsen, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@matnil.dk

  • Betaling

På MattssonNielsen kan der betales med:

Dankort

Visa Dankort

Visa Electron

MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express

Kontokøb for erhvervskunder (skriv til info@matnil.dk)

Der tages IKKE gebyr ved betaling på MattssonNielsen.

Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

Betaling med betalingskort, er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken MattssonNielsen eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra MattssonNielsen Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

-Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.

-Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage. Såfremt du er hjemme.

-Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

  • Returret

Bemærk, at der ikke er fortrydelsesret for mad og drikkevarer. Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse.

Returretten bortfalder normalt ved modtagelsen. Da MattssonNielsen ikke længere derfra kan kontrollere om kølekæden overholdes.

Hvis de fremsendte varer ikke svarer, til det på hjemmesiden lovede, kan du få pengene tilbage, eller få tilsendt nye. Kontakt os altid med spørgsmål og ved reklamationer på info@matnil.dk

Vedlæg venligst faktura en beskrivelse af, hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til MattssonNielsen. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

MattssonNielsen

Rugmarken 10. Byg. Nr. 9

3650 Ølstykke

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

  • Reklamationsret

Når du handler på MattssonNielsen, har du reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os via vores adresse:

info@matnil.dk

MattssonNielsen

Rugmarken 10. Byg. Nr. 9

3650 Ølstykke

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, som du ikke er tilfreds med. Skriv til os på info@matnil.dk

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare, eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@matnil.dk

 

  • Generelt

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, eller indhold af produktet efter sæson. Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

Vi bestræber os altid på at have hjemmesiden så opdateret som muligt, så du altid ved, hvad dine produkter indeholder.

 

privatlivs- og Persondatapolitik. GDPR

 

Når du besøger mattssonnielsen.dk indsamler vi oplysninger om alle besøgende på hjemmesiden. Disse oplysninger benyttes udelukkende til at øge værdien af vores indhold, forbedre brugeroplevelsen af homemate.dk og understøtte vores markedsføring. Indsamlingen af informationer på mattssonnielsen.dk sker udelukkende i overensstemmelse med den gældende lovgivning og foretages der behandlinger af brugeroplysninger, sker disse på baggrund af persondataloven. Herunder kan du få et overblik over hvilke oplysninger vi samler ind, deres formål og hvordan vi behandler dem.

Homemate indsamler brugeroplysninger på 2 måder:

  • Via cookies
  • Via egen brugertilmelding (eks. tilmelding af nyhedsbrev)

 

Når du handler via MattssonNielsen’s hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til MattssonNielsen bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk. MattssonNielsen er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. MattssonNielsen opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der, hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

 

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

 

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookierne forsvinde.

 

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og opgiver simpelthen indlægs ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

 

Ønsker du ikke at modtage cookies, bør du slette disse og undgå fremadrettet brug af hjemmesiden. En ændring/blokering af cookieindstillinger vil resultere i en forringet brugeroplevelse og derudover vil det ikke længere være muligt at gøre køb via mattssonnielsen.dk

Firefox

For at slette cookies i Firefox skal du gøre følgende:

  1. Vælg Funktioner
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Privatliv
  4. Fjerne individuelle cookies eller rydde din historik

Vil du helt blokere for cookies skal du gøre følgende:

  1. Vælg Funktioner
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Privatliv
  4. I rullemenuen under historik vælges “bruge tilpassede indstillinger for historik”
  5. Sæt flueben i “Brug altid privat browsing-tiltand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer

For at slette cookies i Internet Explorer skal du gøre følgende:

  1. Vælg Funktioner
  2. Vælg Internetindstillinger
  3. Vælg fanen Generelt
  4. Vælg knappen Slet
  5. Vælg Cookies
  6. Vælg Slet

Vil du helt blokere for cookies skal du gøre følgende:

  1. Vælg Funktioner
  2. Vælg Internetindstillinger
  3. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger
  4. Ryk slideren til toppen
  5. Bloker cookies
  6. Vælg OK

Chrome

For at slette cookies i Google Chrome skal du gøre følgende:

  1. Vælg Chrome
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Slet browserdata
  4. Vælg Ryd data

Vil du helt blokere for cookies skal du gøre følgende:

  1. Vælg Chrome
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Vis avancerede indstillinger
  4. Vælg Indstillinger for indhold
  5. Vælg Bloker altid for websites for at lagre data
  6. Bloker cookies
  7. Sæt flueben i Bloker tredjepartscookies og websitedata

Safari

For at slette cookies i Safari skal du gøre følgende:

  1. Vælg Safari
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Sikkerhed
  4. Vælg Vis cookies
  5. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

Vil du helt blokere for cookies skal du gøre følgende:

  1. Vælg Safari
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Sikkerhed
  4. Under “Accepter cookies” vælger du “Aldrig”

 

Det er Mattssonnielsen, som indsamler og håndterer data.

  • Om logstatistik

Logstatistik bruges på MattssonNielsen.dk Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På MattssonNielsen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn

adresse

telefonnummer

e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MattssonNielsen og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af MattssonNielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til MattssonNielsen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos MattssonNielsen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MattssonNielsen via e-mail: info@mattssonnielsen.dk.