Om os

MattssonNielsen

Naturlig mad uden tilsætningsstoffer

 

 

Mad med holdning

 
 
Det er vigtigt for os, at vi spiser det bedste. Vi arbejder kun med naturlige og udvalgte ingredienser, der smager rigtigt og af meget. 
 
Vi tror på, at en stor del af vores sundhed kommer fra mad uden brug af tilsætningsstoffer. Når mad smager af mere, spiser vi mindre. Når nydelsen er større, bliver vi gladere.
 
 
Vi arbejder økologisk, med dyrevelfærd og bruger kun kød, der smager af meget, så vi kan reducere forbruget. 
 
Målrettet fokus med bæredygtighed, miljø og mindre madspild.
 
 
 
 
Mad skal være helt ærligt – og vi vil lave det bedste!

Rigtigt håndværk 

 
Din mad lavet af rigtige kokke med fortid på stjernerestauranter.  
 
 
MattssonNielsen er mad med omhu og omtanke, så al smag og konsistens kommer til udtryk. Vi er stolte af vores håndværk og glæden ved at lave maden rigtigt.

 
Vores mad laves med grundighed, tålmodighed og de bedste råvarer. Fordi vi vil løfte madkvaliteten.

 
Vi bruger ikke tilsætningsstoffer, kun varmen ved tilberedning. Kulde ved nedkølingen, samt emballering på glas, som sørger for den lange holdbarhed. 
  

 Mad skal laves rigtigt fra bunden og du kan smage forskellen. 
 
 

 Særligt udvalgt til dig 

 
 Selv om du har travlt, og ikke altid har tiden til at købe ind og lave mad, skal du og din familie stadig have noget godt at spise.
 
 

Vi har valgt de bedste råvarer, med fokus på dyrevelfærd, økologi og smagen.

Du skal kun varme og anrette, vi har gjort resten.

Levering er lige til døren. Ingen indkøb, ingen madspild og mere overskud. 

 

 Smagfuldt, delikat, og gennemtænkt.

 Heat N Eat

 

 

 Mere tid til at spise og nyde sammen!

Vores mad er lavet af rigtige kokke med fortid på stjernerestauranter. Vi brænder for, at maden er lavet med hjertet og godt håndværk. Vi giver dig kvalitetstid helt uden at gå på kompromis med maden.

Vi tilføjer kun lækre råvarer, kærlighed, ærlighed og en smule jazz. Du kan finde historierne bag maden her på vores hjemmeside, eller blot ved at scanne QR koden på glasset.

Vi elsker god mad!

Kenneth & Tue


Teamet bag Mattsson Nielsen

    Kenneth Nielsen

    Udlært kok fra Restaurant Kommandanten, Danmarks første 2 stjernede restaurant. Kenneth har efterfølgende arbejdet på flere toprestauranter i København. Ikke mindst 5 år på Søllerød Kro.

    Kenneth Nielsen
    Kok
    Tue Mattsson

    Er uddannet kok fra Søllerød kro, med overbygning som akademigastronom med fordybelse i fødevarekvalitet, ernæring og tilberedningsmetoder

    Tue Mattsson
    Kok

Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal kun varme og anrette.

Mad med sjæl

Mad lavet naturligt, kun tilsat de bedste råvarer, omhu og Jazz.

Tænk ikke på indkøb

Ingen indkøb, mere tid til at nyde maden og livet.

Holdning til genbrug

Du kan genbruge dit glas igen eller aflevere det i glascontaineren.